Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi Okul Öğrenci Meclisi Başkanı seçimi yaptı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında 13.01.2004 tarihinde imzalanan protokolle uygulamaya konulan “Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi” kapsamında, Eylül 2004 tarih ve 2564 sayılı Tebliğler Dergisi’nde yayımlanan “Milli Eğitim Bakanlığı Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri” yönergesi doğrultusunda okulumuz Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesinde“Okul Öğrenci Meclis Başkanlığı seçimi yapıldı.
Öğrenci Meclisi Başkanlık seçimleri, gerçek seçimleri aratmadı.
Okulda demokrasi kültürünü geliştirmek amacıyla yapılan seçimlerde, öğrenciler gruplar halinde sandık başına giderek oylarını kullandılar. Sandık kurulları oluşturuldu, oy pusulaları basıldı, sandıklara oylar atıldı.
Seçimler sonucu başkanlığa 11/D sınıfından Deniz EKİNCİ okul başkanlığına, 11/I sınıfından Alper AYDEMİR okul başkan yardımcılığına seçildiler. Demokrasinin okulumuzda birebir örneğini yaşayan, oy veren, sandık kurullarında ve oy sayımında görev alan öğretmenlerimiz "Neşe TOSYALI, Tijen GÜMÜŞSOY, Zeynep GÜLSEREN" ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, başkanlık seçim çalışmalarını ciddiyetle yürüten aday öğrencilerimizi, başkan ve başkan yardımcısını   kutluyor, verimli bir yıl geçirmelerini diliyoruz.

12-10-201712-10-201712-10-201712-10-2017

Yayın: 12.10.2017 - Güncelleme: 12.10.2017 11:24 - Görüntülenme: 587