Öğretmen Görüşme Günleri

Öğrencilerimizin taşıma hizmetini sağlayan servis personeli ile 16 Ekim 2017 tarihinde okulumuzda yapılan toplantıya; Okul Müdürümüz, müdür yardımcılarımız, tüm servis kaptanları katıldılar.

16 Ekim 2017 tarihinden itibaren geçerli ders programı

Türkiye Büyük Millet Meclisi ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında 13.01.2004 tarihinde imzalanan protokolle uygulamaya konulan “Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi” kapsamında, Eylül 2004 tarih ve 2564 sayılı Tebliğler Dergisi’nde yayımlanan “Milli Eğitim Bakanlığı Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri” yönergesi doğrultusunda okulumuz Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesinde“Okul Öğrenci Meclis Başkanlığı seçimi yapıldı.
Öğrenci Meclisi Başkanlık seçimleri, gerçek seçimleri aratmadı.
Okulda demokrasi kültürünü geliştirmek amacıyla yapılan seçimlerde, öğrenciler gruplar halinde sandık başına giderek oylarını kullandılar. Sandık kurulları oluşturuldu, oy pusulaları basıldı, sandıklara oylar atıldı.
Seçimler sonucu başkanlığa 11/D sınıfından Deniz EKİNCİ okul başkanlığına, 11/I sınıfından Alper AYDEMİR okul başkan yardımcılığına seçildiler. Demokrasinin okulumuzda birebir örneğini yaşayan, oy veren, sandık kurullarında ve oy sayımında görev alan öğretmenlerimiz "Neşe TOSYALI, Tijen GÜMÜŞSOY, Zeynep GÜLSEREN" ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, başkanlık seçim çalışmalarını ciddiyetle yürüten aday öğrencilerimizi, başkan ve başkan yardımcısını   kutluyor, verimli bir yıl geçirmelerini diliyoruz.

1. Dönem BAAL futbol turnuvamız başlamıştır. Takımlarımıza başarılar dileriz.

Öğrencilerimizde hoşgörü ve çoğulculuk bilincinin geliştirilmesi, öğrencilerimize seçme/seçilme haklarına ve demokrasi kültürüne yönelik bilgilerin kazandırılması; katılımcı olma, iletişim kurabilme, demokratik liderliği benimseyebilme amacıyla “Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi” kapsamında sürdürülen çalışmalar başlamıştır.

Okulumuza 40 yıldır hizmet eden servis şoförlerimizden Erdoğan BOZBEY, arkadaşları tarafından düzenlenen törende 40. yıl anısına plaketle ödüllendirildi. Biz de Erdoğan BOZBEY´İ tebrik eder, daha nice yıllar dileriz.

2017 Ekim Ayı yemek menüsü

Eyl

20-21-22.09.2017 tarihlerinde  İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Acil Yardım Can Kurtarma Müdürlüğü Eğitim Merkezinde 40 öğrencimiz rehber öğretmenimiz Ayşe KAYA eşliğinde ilk yardım eğitimi almışlardır. İlk yardım eğitimde: İlk yardım aşamaları, temel yaşam desteği, suda boğulmalar, yetişkinlerde, çocuklarda ve bebeklerde temel yaşam desteği uygulamalı anlatıldı.

Kanamalar, şok, omurga yaralanmaları, yaralanmalar, delici göğüs yaralanmaları, kırıklar,bayılmalar, zehirlenmeler, kalp krizi konularında bilgi sahibi olduk.

9. Sınıfların uyum eğitiminden görüntüler

Eyl

2017- 2018 Öğretim Yılı Destekleme ve Yetiştirme Kursları başvuru tarihi 27 Eylül 2017 saat 18:00´e kadar uzatılmıştır.

Uyum Programı Duyurusu

2017- 2018 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci Kayıt İşlemleri

Tem

Okulumuz öğretmeni Fatma BOZTEPE öncülüğünde yapılan Jane Austen 200 ve Readers without borders adlı projeler eTwinning tarafından Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir. Öğretmen ve projede emeği geçen öğrencilerimizi tebrik ederiz.

BAAL 2017

Değerli mezunlarımız 2017 diplomalarınız hazırlanmıştır. Mesai saatleri içerisinde bürodan alabilirsiniz.