Best Buddies

Okulumuzda yapılan best budies çalışması için bilgilendirme sayfası

Bu yıl okulumuzda Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Betül UYSAL, İngilizce Öğretmeni Perihan YAMAN ve Biyoloji Öğretmeni Mehmet HAMARAT  sorumluluğunda “BEST BUDDIES TURKEY projesi”  başlatılmıştır.

Best Buddies, uluslararası bir sivil toplum girişimidir.

Best Buddies, Kelime anlamıyla en yakın arkadaş anlamına gelen bu sivil girişim, Zihinsel ve Gelişim Engelli bireylerle, gönüllüleri arkadaş yapan bir programdır.

Projenin ilk adımı olarak proje hakkında bilgilendirme semineri ; Best Buddies Turkey Proje Koordinatörü Sercan DUYCAN tarafından verilmiştir.

best1best1

Projede gönüllü öğrencilerimize ;  Özel Eğitim Uzmanı  Tanyel SÜZER tarafından “Engellilere Doğru Yaklaşım Semineri”  verilmiştir.

best2

Proje kapsamında yapılacak eşleştirme töreni ve toplu etkinlikler için finansal destek sağlaması adına gönüllü öğrenciler tarafından okulumuzda cupcake standı kurulmuştur.

best3
best3best3

Okulumuzun “ATATÜRK” adını alışının yıldönümü nedeni ile her yıl düzenlenen  “4 Mart Etkinlikleri” haftası kapsamında bu yıl Best Buddies Klübü olarak stand çalışması yapılmıştır. Stand kapsamında hem proje hakkında diğer öğrencilere ve etkinlik davetlilerine bilgi verilmiş hem de cupcake satışı yapılmıştır.

best4best4best4best4best4

Yayın: 13.04.2015 - Güncelleme: 13.04.2015 12:44 - Görüntülenme: 1064