Rehberlik etkinlikleri

Okulumuz rehber öğretmeni Ayşe KAYA´ nın organize ettiği gezide "SELAHADDİN KORKMAZ ÖZEL EĞİTİM İŞ UYGULAMA MERKEZİ (OKULU)" öğrencileri ve öğretmenlerinin hazırladığı projeleri inceleme şansımız oldu.

Nis

İstanbul Modern Sanat Merkezi´nde “Buluşma” adlı eğitim projesi ile özel eğitime gereksinimli çocuklar ve gençlerle, lise düzeyindeki gönüllü gençlerin ortak katılımıyla gerçekleşmektedir. Etkinlik: Eğitim: Oryantasyon Toplantısı, Doğadan İzler, Dokulu Resimler, Karton Kent   Katılımcılar: Rehber Öğretmen Ayşe KAYA ve 10. Sınıf öğrencileri.

Ock

20.12.2016-21.12.2016 tarihinde 11. Sınıf öğrencilerimize yönelik olarak 260 öğrenciyle, Koç Üniversitesine okulumuz rehber öğretmeni Ayşe KAYA tarafından gezi düzenlendi. Koç üniversitesine yapılan gezide öğrencilere rehberler, üniversiteler hakkında genel bilgi, bölümler, burs ve barınma, sosyal faaliyetler, fiziksel olanakları hakkında bilgilendirme yaptılar.

Nis

Okulumuzda yapılan best budies çalışması için bilgilendirme sayfası

Tem

Rehberlik Servisi olarak Mesleki Tanıtım Çalışmaları kapsamında 05.06.2014 tarihinde, 10. Sınıf öğrencilerimize yönelik olarak düzenlenen “Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ne gezisine; 15 öğrencimizin katılımı sağlandı.

A.     11.00-12.30 Sunuş

Yard. Doç. Dr. Gonca DUYGU (Çene Cerrahisi Böl. Ağız-Diş Çene Cerrahisi) tarafından “ Diş Hekimliği” mesleği ile ilgili bilgi verdi. “Diş Hekimliği mesleği, görevleri, Nerelerde Çalışılabilir, Hastanede çalıştığı Bölümler, Meslekte İlerleme, Diş Hekimliği programı derslerinin içeriği” ile ilgili bilgi verdi.

1.      Fantom Kliniği, Protez Kliniği, Öğrenci Kliniği, Uzman Kliniği, Tanı-Tedavi Planlama Kliniğini öğrencilerimiz gözleme fırsatı buldular.

Okulumuzda 24.06.2014 tarihinde öğretmenlerimize yönelik olarak düzenlenen Acıbadem Üniversitesi Fulya Hastanesinden Uzman Klinik Psikolog Fatma Nuray SARP tarafından Çocuk İhmal Ve İstismarı ve Çocuk İhmal Ve İstismarının Hukuki Boyutları ile ilgili seminer verdi.