Rehberlik etkinlikleri

Okulumuz rehber öğretmeni Ayşe KAYA´ nın organize ettiği gezide "SELAHADDİN KORKMAZ ÖZEL EĞİTİM İŞ UYGULAMA MERKEZİ (OKULU)" öğrencileri ve öğretmenlerinin hazırladığı projeleri inceleme şansımız oldu.

Nis

İstanbul Modern Sanat Merkezi´nde “Buluşma” adlı eğitim projesi ile özel eğitime gereksinimli çocuklar ve gençlerle, lise düzeyindeki gönüllü gençlerin ortak katılımıyla gerçekleşmektedir. Etkinlik: Eğitim: Oryantasyon Toplantısı, Doğadan İzler, Dokulu Resimler, Karton Kent   Katılımcılar: Rehber Öğretmen Ayşe KAYA ve 10. Sınıf öğrencileri.

Ock

20.12.2016-21.12.2016 tarihinde 11. Sınıf öğrencilerimize yönelik olarak 260 öğrenciyle, Koç Üniversitesine okulumuz rehber öğretmeni Ayşe KAYA tarafından gezi düzenlendi. Koç üniversitesine yapılan gezide öğrencilere rehberler, üniversiteler hakkında genel bilgi, bölümler, burs ve barınma, sosyal faaliyetler, fiziksel olanakları hakkında bilgilendirme yaptılar.

Nis

Okulumuzda yapılan best budies çalışması için bilgilendirme sayfası