Atatürk Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 2122612073
WEB http://besiktasataturkal.meb.k12.tr
Adres : Cihannuma Mahallesi Serencebey Yokuşu No57 İstanbul/Beşiktaş
VİZYON : Vizyon ideallerimizdir. Vizyon hayallerimizdir. Vizyon ne olmak istediğimizdir. Bundan yola çıkarak vizyonumuz; - Türk Milli Eğitimi’nin genel ve özel amaçları doğrultusunda, - Atatürk ilkelerini yaşam değeri olarak benimseyen, - Öğrenmenin değerini bilen ve öğrendiklerini sorgulayan, - Bilim ve teknolojiyi yaşamına dahil eden, - Toplumsal değerler ile evrensel değerleri bütünleştiren, - Yabancı dili, dünyadaki bilimsel ve teknolojik gelişmeleri izleyebilecek düzeyde öğrenen, öğrenciler yetiştiren bir kurum olmaktır. OUR VISION In accordance with the general and specific targets of Turkish national education: Is to be an institution which brings up individuals who have accepted Atatürk’s principles; open to their environment, world and themselves; capable of enlarging the education they receive in high school in higher education and life.
MİSYON : Okulumuz BEŞİKTAŞ ATATÜRK ANADOLU LİSESİ ülkemizin her alandaki gelişmesine önderlik edecek öğrenciler yetiştiren bir ortaöğretim kurumudur. BİZ; Bilgili, becerili ve kendine güvenen, Bilgi toplumunun gereği akla dayalı değerlere sahip, Bilgi donanımı yüksek, Sorgulayan ve üretken, Önyargılardan uzak bakış açısına sahip, Değişime ve gelişime açık, Kendisi ve çevresiyle barışık, Yarınlara güvenle bakabilen, Lider ruhlu, örnek öğrenciler yetiştirmek için varız. OUR MISSION Our school, is a very important institution in which some lessons are conducted in English.The mission of our school is to bring up young people whose intellectual abilities are not limited by OSS (the Matriculation Exam for University); have developed higher reasoning skills; are adept at using technology; know how to access information; have a working knowledge of a second foreign language and sensitive to social events around them.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen :
Resim Sınıfı :
Müzik Sınıfı :
Misafirhane :
Kütüphane :
Hazırlık Sınıfı :
Konferans Salonu :
Spor Salonu :
Öğretim Şekli : Tekli
Kantin:
Yemekhane :
Revir :
Bahçe :
Saatler : 08:15-15:25
Bağlantı : ADSL (8 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Doğal gaz,Kalorifer.
Pansiyon :
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : CİHANNÜMA MAH. SERENCEBEY YOKŞU NO:57 34353 Beşiktaş/İstanbul
Yerleşim Yeri : BEŞİKTAŞ/İSTANBUL
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İSTANBUL İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE UZAKLIK 7,0 KM BEŞİKTAŞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE UZAKLIK 5,4 KM
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :