Okulumuzun okul idaresi tarafından güncel tutulan sosyal medya hesapları aşağıdaki gibidir:

Twitter:      twitter.com/lisesibesiktas

Instagram: instagram.com/besiktasataturkal

Beşiktaş Kaymakamı Sayın Önder, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Önder Arpacı ve Sarıyer Milli Eğitim Müdürü sayın İbrahim Tahmaz okulumuzu ziyaret ettiler.

15.10.2018 Tarihinden Geçerli Ders Programı ekteki dosyadadır. Öğrencilerimizin dikkatine sunulmuştur.

2017-2018 Yılı Genel Kurulu 28 Ekim tarihinde yapılacaktır. Gündem maddelerine ekteki dosyadan ulaşabilirsiniz.

11 Ekim 2018 tarihinde Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi sınıf başkanları ve meclis temsilcileri gerek donanım gerekse eğitim konularındaki dilek ve isteklerini Okul Müdürü Şeref Koç ve yönetimi ile paylaştılar.

Bu yıl da yeni e-Twinning projeleriyle çalışmaya başladık. Üç yeni projemiz vardır.

Okulumuz 4 e-Twinning projesinin her biri için kalite ödülüne değer görülmüştür.

Eyl

Okulumuzun Model United Nations Kulübü Danışman Öğretmen Fatma Boztepe eşliğinde çalışmalara başlamıştır.

Eyl

Okulumuzda 17.09.2018 tarihinden itibaren geçerli olacak haftalık ders çizelgeleri dosya ekinde paylaşılmıştır. Tüm öğrencilerimize iyi dersler dileriz.

Eyl

Ekteki dosyada 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında okulumuzda okumaya hak kazanmış 9. sınıfların sınıf listeleri yer almaktadır. Bütün yeni öğrencilerimize başarılı bir yıl dileriz.

Eyl

Okulumuzun rehberlik servisinin hazırladığı okulumuz öğrencilerinin 2018 yılı YKS´de elde ettikleri başarıyı gösterir tablo ektedir. Hepsini tebrik eder, başarılarının artarak devamını dileriz.

Ağu

TARİH

SAAT

İŞLEM

30 TEMMUZ 2018

Yerleştirme Sonuçlarının İlanı ve Kesin Kayıt

13 AĞUSTOS 2018-14 EYLÜL 2018

*Öğrenci-Veli Tanıma Fişleri ve İletişim Bilgilerinin Doldurulması

*Ders Seçim Dilekçesinin Öğrenci ve Veli Tarafından Doldurulması

17 EYLÜL 2018

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Açılışı

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT İÇİN İSTENİLEN BELGELER

1)    1 adet Vesikalık Fotoğraf

2)    Veli Nüfus Cüzdan Fotokopisi

3)    4  paket A4 kağıdı

4)    30 TL’lik Posta Pulu (devamsızlık mektubu, resmi yazışmalar, davetiye vb. için)

5)    3 adet Tahta Kalemi (Siyah, Mavi , Kırmızı)

6)    2018 PYBS Sonucu Bursluluğa Hak Kazanan Öğrencilerin Sınav Sonuç Belgesi

Ağu

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı  birinci kanaat dönemi 17 Eylül 2018 Pazartesi günü başlayacaktır. 9. sınıf öğrenci kayıtları e-okul sisteminde  gerçekleşmiştir. Okulumuzu kazanan öğrencilerin iş ve işlemleri 13 Ağustos -14 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.Uyum eğitimi kapsamında öğrencilerin, eğitim görecekleri okul hakkında bilgilendirilmesi, akademik ve mesleki gelişimlerinin desteklenmesi, öğrencilerin yeni girdikleri eğitim ortamına kısa sürede uyum sağlamalarına katkıda bulunulması amacıyla 10-14 Eylül 2018 tarihlerinde uyum eğitimi yapılacaktır.

2018-YKS Adaylarının Dikkatine!