Ock

Beşiktaş ilçesi okul sporları ilçe şenlikleri kapsamında yapılan masa tenisi turnuvasında okulumuzu temsil eden Kız takımımız Genç kızlar kategorisinde 3.olmuşlardır. Kız takımımız 9 B sınıfından Öznur Salihoğlu ve Sinem Yıldırım, 11 B sınıfından Selin Temizel, 12 I sınıfından Gamze Şentürk ü başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Erkek takımımız 10 B sınıfından Batuhan Sal, 10 E sınıfından Yiğit Çerçi, 12 B sınıfından Muhammed Zülfü Onat ve 12 I sınıfından Emirhan Hasan Güdekli’yi katılımlarından dolayı tebrik ederiz.

Ock

Bu yıl okulumuzda 4. proje yılına başladığımız "Best Buddies Projesi" Eşleşme töreni 27.12.2018 tarihinde okul konferans salonumuzda yapılmıştır. Proje ekibindeki gönüllü öğrencilerimiz ile, işbirliği yaptığımız özel eğitim merkezindeki farklı gelişen öğrencilerimizin birebir eşleştiği törende bu proje yılının "buddy"leri de belirlenmiş oldu. Birebir eşleşen öğrencilerimiz ayda en az 2 kez buluşarak seçtikleri etkinlikleri yapacaklar. Haftada en az 1 kez telefon, mail, mesaj yolları ile iletişim kurarak arkadaşlıklarını güçlendirecekler. Farklı gelişen öğrencilerimiz açısından onların sosyal hayatlarına destek sağlamak, okul gönüllü öğrencilerimiz açısından farkındalık sağlamak amaçlanmaktadır. yıl boyunca yapacağımız toplu etkinliklerle de proje içeriğimizi zenginleştireceğiz.. Keyifli bir proje yılı ve etkinlikler bizi bekliyor...

Ock

Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi olarak vefatının 82.yıl dönümünde İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy´u sevgiyle, saygıyla ve büyük bir minnetle kabri başında andık. Ruhu şad olsun. Üstadın dediği gibi "Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın"

Ara

Okulumuz dokuzuncu sınıf öğrencilerine 19 Aralık Çarşamba günü rozet takma Töreni yapılmıştır. Bu törenle birlikte Öğrencilerimiz rozetlerini alıp okula ve okul kültürüne bağlılıklarını artırmışlardır. Törende okul koromuz öğrencilere ve ailelerine şarkılar sunmuş ve tören sonunda öğrencilerin ailelerinin getirdiği yiyeceklerle birlikte toplu ziyafet verilmiştir.

Ara

Okulumuzda 12 Aralık Çarşamba günü 10. sınıf öğrencilerimize rozet takma töreni düzenlenmiştir. Törende 10. sınıf öğrencilerimiz rozetlerini okul müdürü, okul öğretmenleri, mezunlar derneği başkanı ve okul aile birliği üyelerinden almışlardır. Rozet törenleriyle eski bir geleneği tekrar canlandırmaktan gurur duyuyoruz.

"European cook book" etwinning Project

Arnavutluk, Portekiz, Yunanistan, Fransa, Hırvatistan´la birlikte çalışıyoruz.

Ara

"Oliver Twist", The novel and the film" adlı etwinning projesinde Fransa ve  İtalya ile çalışıyoruz.

"Think Critically, Spot Fakese-Twinning Project

İtalya, Yunanistan, Portekiz, Malta, Turkey, Ukrayna - Birlikte çalışıyoruz.

logomuz ve afişimiz.

Ara

Bizim için gelenek haline gelen, bu yıl 8-9Aralık tarihlerinde 2.si düzenlenen Kabataş Satranç Turnuvasına okulumuz Takım halinde katıldı .

Başhakem Hakan Özgür BAAL eski velimiz ve oğlu, eski öğrencimiz, Tibet Özgür Hakem olarak güzel bir tesadüfle turnuva salonunda bizi karşıladılar.

Ara

Okulumuz rozet takma töreni:

·        10. Sınıflar için 12 Aralık 2018,

·        9. Sınıflar için 19 Aralık 2018 tarihinde

Saat 15:30 ‘da Okul Çatı Konferans Salonunda düzenlenecektir.

Törenlere ait davetiyeler ekli dosyadadır.

Ara

Okul Müzik Öğretmenimiz Müge Barak Yıldırım´ın önderliğinde hazırlanan öğrencilerimiz, Nazlı Akyelli, Sıla Parlakol Sude Şen, Zehra Avcu, Bilge E. Çakır, İltan Bayer, Zeynep Lal Genç ve Selin Eskenazi arkadaşlarına seçkin parçalardan oluşan bir piyano resitali sundular.

Ara

Okulumuzda olağan hale getirilecek olan Sınıf veli Temsilcileri Toplantısı, Okul Mürüdümüz Şeref Koç başkanlığında yapıldı. Toplantıya sınıf veli temsilcilerinin yanı sıra sınıf rehber öğretmenleri ve okul aile birliği temsilcileri katıldı. Toplantıda genel değerlendirme yapıldı

A)KONU:ÇOCUK İHMAL VE İSTİSMARI

B)ÇOCUK İHMAL VE İSTİSMARININ HUKUKİ BOYUTLARI

KATILIMCILAR: 9.Sınıflar

TARİH:05.12.2018

SAAT:6 ders

1.KONUK:Uzman Klinik Psikolog/Psikoterapist Ecem NADİR

2.KONUK: Avukat Kağan ALTINTOP

Ara

Okulumuzun internet sitesinin kullanımına getirilen yeni düzenleme ile; DERS PROGRAMLARI, SINAV TAKVİMLERİ, VELİ GÖRÜŞME SAATLERİ, YEMEKHANE YEMEK LİSTESİ gibi haber konularının istendiğinde hemen ulaşılabilmesi için DUYURULAR bölümünden yayınlanmasına karar verilmiştir. Haberler bölümü daha çok sürekli güncellenen haberler için kullanılacaktır.

Ara

Okul Müzik Öğretmenimiz Müge Barak Yıldırım önderliğinde, Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi olarak gelenekselleştirmek istediğimiz piyano resitalimizin ilk gösterisi 7 Aralık 2018 Cuma günü okulumuz öğrencileri tarafından çalınacak piyano eserleriyle gerçekleştirilecektir.