Ağu

1)    1 adet Vesikalık Fotoğraf

2)    Veli Nüfus Cüzdan Fotokopisi

3)    4  paket A4 kağıdı

4)    30 TL’lik Posta Pulu (devamsızlık mektubu, resmi yazışmalar, davetiye vb. için)

5)    3 adet Tahta Kalemi (Siyah, Mavi , Kırmızı)

6)    2018 PYBS Sonucu Bursluluğa Hak Kazanan Öğrencilerin Sınav Sonuç Belgesi

Ağu

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı  birinci kanaat dönemi 17 Eylül 2018 Pazartesi günü başlayacaktır. 9. sınıf öğrenci kayıtları e-okul sisteminde  gerçekleşmiştir. Okulumuzu kazanan öğrencilerin iş ve işlemleri 13 Ağustos -14 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.Uyum eğitimi kapsamında öğrencilerin, eğitim görecekleri okul hakkında bilgilendirilmesi, akademik ve mesleki gelişimlerinin desteklenmesi, öğrencilerin yeni girdikleri eğitim ortamına kısa sürede uyum sağlamalarına katkıda bulunulması amacıyla 10-14 Eylül 2018 tarihlerinde uyum eğitimi yapılacaktır.

2018-YKS Adaylarının Dikkatine!

2018 mezunlarımız diplomalarını 9:00 - 16:00 arası öğrenci işlerinden alabilirler.

Rehber Öğretmenimiz Ayşe KAYA´nın organize ettiği Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi  Vavelia ve Priroda Genç Başarı şirketinden 13 öğrencimiz  ESP sınavını başarıyla tamamlayarak "Avrupa Birliği" onaylı "Entrepreneuria Skills Pass" sertifikasını almaya hak kazanmışlardır.

Okulumuzda bir eğitim öğretim yılı boyunca devam eden çalışmalarını tamamlayan “yaratıcı drama” grubu katılım belgelerini aldılar.

May

Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri olarak ilçe milli eğitim müdürlüğümüzün düzenlediği "BEŞİKTAŞ PROJEDE ÖNDER, EĞİTİMDE LİDER" proje sergisine "TOHUMDAN FİDANA, ENGELLERİ KALDIRIYORUZ" konularında katıldık.

May

İstanbul Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından 2016-2017 eğitim-öğretim yılında hayata geçirilen, 50 okulda, 258 öğretmen ve 1.400 öğrencinin katılımıyla uygulanan Harezmî Eğitim Modeli’nin 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı kapanışında düzenlenen şenliğe katıldık.

May

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet törenimiz  13 MAYIS 2018 Pazar günü okul bahçemizde  yapıldı. Okul idaresi, öğretmenlerimiz, aile birliği üyeleri ve velilerimizin  katıldığı tören, konuşmaların ardından okuldan mezun olacak öğrencilere temsili mezuniyet belgeleri takdim edildi. Mezuniyet töreni öğrencilerin keplerini havaya fırlatmaları ve 12 I sınıfı öğrencilerinin canlı müzik sunumu ile sona erdi.

May

Vavelia Genç Başarı şirketi olarak Yedikule Hayvan Dostları Derneğine yardımda bulunduk.

Sevgili öğrenciler atık kağıtlarınızı okul depomuza teslim etmenizi rica ederiz.

May

Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi Vavelia Genç Başarı Şirketi olarak LÖSEV´e 23 koli kuru gıda yardımı yaptık.Emeği ve desteği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Okul Rehber Öğretmenimiz Ayşe KAYA´nın organize ettiği, Türkiye İhracatçılar Birliğinden Turgay DEMİRELİ´nin yürüttüğü, İnovaTİM; Liselere Eğitim Programı 04.05 2018 tarihinde 10/D sınıfıyla gerçekleştirildi. Programın içeriği aşağıdaki gibidir:
"Girişimci kimdir?,Nasıl başarılı girişimci olunur?,Yeni Ekonomi Şirketleri,Tasarım odaklı düşünce nedir?Grup oluşturma,Empati çalışması,İş fikri zarı uygulama çalışması,Beyin fırtınası çalışması,İş Fikrinin Prototipleştirilmesi,Ödevler, İş Fikrinin Sunulması"

May

Okul Robotik Kulübü öğrencilerimiz 3. Marmara Mekatronik İnavasyon Günleri- MİG Robot Savaşları kategorisinde Kırıkkale Üniversitesini yenerek şampiyon olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.