Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet bayramı tüm coşkusuyla kutlandı. Törene katılan öğrencilerimiz görevli öğretmenleri eşliğinde hazırlandıkları oratoryo ve şiirlerini sundu. Tören yine her zamanki coşkusunda kutlandı.

Okulumuzun Okul Aile Birliği Genel Kurulu, Okul Müdürümüz Şeref Koç başkanlığında yapılmıştır. Eski yönetimde olup veda eden velilerimize yönetime teşekkürler ederiz. Yeni seçilen ekibimize çalışmalarında kolaylıklar dileriz.

25.10.2018 tarihinde Mesleki Rehberlikte Kariyer Günleri kapsaminda Klinik Psikolog Dr.Güliz Zeynep TÜMER Akademik hayatı ve "Psikoloji Bölümünde Bilinmeyenler" ile ilgili bilgi verdi.Okulumuza katkılarından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.

25.10.2018 tarihinde Mesleki Rehberlikte Kariyer Günleri Kapsamında BAAL 1988 mezunu Mimar Özgül ÖZTÜRK "Mimarlık bölümü, Akademik hayatı, İş hayatı, Projeleri, Bu alanda aldığı ödüller" ile ilgili bilgi verdi.Okulumuza katkılarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. Yıllar sonra kendisini BAAL´da görmekten dolayı çok mutlu olduk.

BAAL -philo ( Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi Felsefe kulübü) Cumhuriyet Haftası nedeniyle 24- 10-2018 de hocaları Emel Akdenizle ;”Sanatla başkaldırırız felsefe ile farklılaşırız “sloganıyla yaptıkları etkinliklerini Cumhuriyetimizin kurucususu Mustafa Kemal Atatürk’e ve Cumhuriyet için mücadele eden tüm fikirlere hediye etmişlerdir.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 1. ortak sınavların sınav takvimi ekteki dosyadadır. Öğrencilerimize çalışmalarını son günlere bırakmamalarını hatırlatır, başarılar dileriz.

Okulumuzun okul idaresi tarafından güncel tutulan sosyal medya hesapları aşağıdaki gibidir:

Twitter:      twitter.com/lisesibesiktas

Instagram: instagram.com/besiktasataturkal

Beşiktaş Kaymakamı Sayın Önder, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Önder Arpacı ve Sarıyer Milli Eğitim Müdürü sayın İbrahim Tahmaz okulumuzu ziyaret ettiler.

15.10.2018 Tarihinden Geçerli Ders Programı ekteki dosyadadır. Öğrencilerimizin dikkatine sunulmuştur.

2017-2018 Yılı Genel Kurulu 28 Ekim tarihinde yapılacaktır. Gündem maddelerine ekteki dosyadan ulaşabilirsiniz.

11 Ekim 2018 tarihinde Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi sınıf başkanları ve meclis temsilcileri gerek donanım gerekse eğitim konularındaki dilek ve isteklerini Okul Müdürü Şeref Koç ve yönetimi ile paylaştılar.

Bu yıl da yeni e-Twinning projeleriyle çalışmaya başladık. Üç yeni projemiz vardır.

Okulumuz 4 e-Twinning projesinin her biri için kalite ödülüne değer görülmüştür.

Eyl

Okulumuzun Model United Nations Kulübü Danışman Öğretmen Fatma Boztepe eşliğinde çalışmalara başlamıştır.

Eyl

Okulumuzda 17.09.2018 tarihinden itibaren geçerli olacak haftalık ders çizelgeleri dosya ekinde paylaşılmıştır. Tüm öğrencilerimize iyi dersler dileriz.