May

Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri olarak ilçe milli eğitim müdürlüğümüzün düzenlediği "BEŞİKTAŞ PROJEDE ÖNDER, EĞİTİMDE LİDER" proje sergisine "TOHUMDAN FİDANA, ENGELLERİ KALDIRIYORUZ" konularında katıldık.

May

İstanbul Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından 2016-2017 eğitim-öğretim yılında hayata geçirilen, 50 okulda, 258 öğretmen ve 1.400 öğrencinin katılımıyla uygulanan Harezmî Eğitim Modeli’nin 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı kapanışında düzenlenen şenliğe katıldık.

May

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet törenimiz  13 MAYIS 2018 Pazar günü okul bahçemizde  yapıldı. Okul idaresi, öğretmenlerimiz, aile birliği üyeleri ve velilerimizin  katıldığı tören, konuşmaların ardından okuldan mezun olacak öğrencilere temsili mezuniyet belgeleri takdim edildi. Mezuniyet töreni öğrencilerin keplerini havaya fırlatmaları ve 12 I sınıfı öğrencilerinin canlı müzik sunumu ile sona erdi.

May

Vavelia Genç Başarı şirketi olarak Yedikule Hayvan Dostları Derneğine yardımda bulunduk.

Sevgili öğrenciler atık kağıtlarınızı okul depomuza teslim etmenizi rica ederiz.

May

Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi Vavelia Genç Başarı Şirketi olarak LÖSEV´e 23 koli kuru gıda yardımı yaptık.Emeği ve desteği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Okul Rehber Öğretmenimiz Ayşe KAYA´nın organize ettiği, Türkiye İhracatçılar Birliğinden Turgay DEMİRELİ´nin yürüttüğü, İnovaTİM; Liselere Eğitim Programı 04.05 2018 tarihinde 10/D sınıfıyla gerçekleştirildi. Programın içeriği aşağıdaki gibidir:
"Girişimci kimdir?,Nasıl başarılı girişimci olunur?,Yeni Ekonomi Şirketleri,Tasarım odaklı düşünce nedir?Grup oluşturma,Empati çalışması,İş fikri zarı uygulama çalışması,Beyin fırtınası çalışması,İş Fikrinin Prototipleştirilmesi,Ödevler, İş Fikrinin Sunulması"

May

Okul Robotik Kulübü öğrencilerimiz 3. Marmara Mekatronik İnavasyon Günleri- MİG Robot Savaşları kategorisinde Kırıkkale Üniversitesini yenerek şampiyon olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

May

Bahçeşehir Üniversitesi moleküler biyoloji bölümü ile yapılan görüşmeler sonucu ayarlanan atölye çalışmasına 11 sınıflardan 20 öğrenci katıldı.Bölüm profesörü Gülay BULUT´un yürüttüğü “moleküler biyoloji ve genetik” atölye ve laboratuar çalışmasına katılan öğrencilerimizden görüntüler.

May

Okul rehber öğretmenimiz Ayşe KAYA´nın 28/04/2018 tarihinde organize ettiği  CITI  FINTECH INOVASYON kampına katıldık.

May

Okul rehber öğretmenimiz Ayşe KAYA´nın 22.04.2018 tarihinde organize ettiği Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi Vavelia Genç Başarı Şirketi olarak Liselerarası Genç Başarı Şirketlerinin yer aldığı fuatda ürünlerimizi sergiledik.

May

Okulumuzda 17.05.2017 tarinden itibaren yapılması planlanan ortak sınavların takvimi ekteki çizelgededir. Öğrencilerimize çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar dileriz.

Nis

2017-2018 Öğretim Yılı BAAL Futbol Turnuvası "BAALDIZ" futbol takımının şampiyonluğu ile sona erdi.

Nis

Mezunlar Buluşmasında bu haftaki konuğumuz 2003 mezunu Diş Hekimi Bahar Bostan´dı.

Nis

2017 2018 Ödül Programı Aktif Ödül Lıderleri toplantısını 7- 8 Nisanda Eskişehir´de gerçekleştirdik