Mrt

“4 MART”, BEŞİKTAŞ ATATÜRK ANADOLU LİSESİNİN ATATÜRK ADINI ALIŞININ YIL DÖNÜMÜ, ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI.

Bu önemli günde emeği geçen Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi Okul idaresine, Okul Aile Birliğine, 4 Mart etkinlikleri ekibine ve okulumuz öğrencilerine çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz.

Ara

Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi BEST-YILDIZ Kulübünün organize ettiği Liseler arası Mühendislik yarışması ön elemesi 01.12.2014 tarihinde okulumuzda gerçekleştirildi. 5. liseler arası yıldız best mühendislik yarışmasına 11 ekip katıldı. Yarışmaya katılan tüm ekiplerimize teşekkür ediyoruz. Yarışmayı okulumuzda “S.S.S” ekibi 1. ,Dursun Abi ekibi,  2. Demir At ekibi, 3.  olarak kazandı.

Öğrencilerimizin LYS 2014´de göstermiş olduğu başarı ekteki gibidir.