Ock

Okul müdürümüz Reşit SAĞIM tarafından I. dönemde sınıf ziyaretleri gerçekleştirilmiştir.

Ock

Okulumuz rehber öğretmeni Ayşe KAYA   17.01.2017 tarihinde, 11. Sınıf öğrencilerimize “Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesine ; 60 öğrencimizle gezi düzenledi. Dekan Yardımcısı Ağız Diş ve Çene Radyolojisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Tamer Lütfi ERDEM   tarafından “ Diş Hekimliği” mesleği ile ilgili bilgi verdi. “Diş Hekimliği mesleği, görevleri, Nerelerde Çalışılabilir, Hastanede çalıştığı Bölümler, Meslekte İlerleme, Diş Hekimliği programı derslerinin içeriği” ile ilgili bilgi verdi.

Ock

20.12.2016-21.12.2016 tarihinde 11. Sınıf öğrencilerimize yönelik olarak 260 öğrenciyle, Koç Üniversitesine okulumuz rehber öğretmeni Ayşe KAYA tarafından gezi düzenlendi. Koç üniversitesine yapılan gezide öğrencilere rehberler, üniversiteler hakkında genel bilgi, bölümler, burs ve barınma, sosyal faaliyetler, fiziksel olanakları hakkında bilgilendirme yaptılar.

Ock

16.01.2017-18.01.2017 tarihinde, 11. Sınıf öğrencilerimize yönelik olarak 200 öğrenciyle Boğaziçi Üniversitesine, okulumuz rehber Öğretmeni Ayşe KAYA tarafından gezi düzenlendi. BOĞAZİÇİ, üniversitesine yapılan gezide öğrencilere rehberler, üniversiteler hakkında genel bilgi, bölümler, burs ve barınma, sosyal faaliyetler, fiziksel olanakları hakkında bilgilendirme yaptılar.

Ock

İstanbul Valiliği, 2017de Yükseköğretime Geçiş Sınavına girecek öğrenciler için mevcut soğuk damgalı nüfus cüzdanları ve geçici kimlik belgelerinin, yeni kimlik kartları teslim alınıncaya kadar geçerli olduğunu duyurdu.

MEVCUT KİMLİKLER GEÇERLİ

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, bu yıl YGS´ye girecek öğrencilerin, mevcut kimlik kartları ile geçici kimlik belgelerinin geçerli olmayacağı iddiası üzerine son günlerde yoğun şekilde İlçe Nüfus Müdürlüklerine yeni kimlik kartı başvurusunda bulunulduğunun tespit edildiği belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bu kapsamda nüfus cüzdanının kaybolmuş, tahrifata uğramış ve kullanılamaz duruma gelmiş olması halleri dışında, mevcut soğuk damgalı nüfus cüzdanları ve geçici kimlik belgeleri, yeni kimlik kartları teslim alınıncaya kadar geçerlidir. Ayrıca İçişleri Bakanlığının 09.01.2017 tarih ve 4750 sayılı yazıları ile uygulamanın bu doğrultuda yapılması, ÖSYM ve Milli Eğitim Bakanlığına bildirilmiştir."

Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ü ölümünün 78. yılında minnet, saygı ve özlemle andık. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreni okulumuzda coşku ile kutlanmıştır.Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve değerli öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi kapsamında Okul Öğrenci Meclisi seçim çalışmaları

´THE DUKE OF EDİNBURGH´S INTERNATİONAL AWARD-TÜRKİYE´ (EDİNBURGH DÜKÜ ULUSLARARASI ÖDÜLÜ)

Lise öğrencilerimiz, Edinburgh Dükü Uluslararası Gençlik Ödülü – Türkiye (The Duke of Edinburgh’s International Award – DoEIA) programında bronz kategorisinde Macera ve Keşif Bölümü’nü tamamladı.

Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesinde 2015-2016 eğitim-öğretim yılında Zekiye BEKARLAR, Hülya İSEL, Ayşe KAYA’ nın yürüttüğü Ödül Liderlik Programı, Lise öğrencilerimizin; beceri geliştirme, fiziksel hareketlilik ve sosyal sorumluluk aktivitelerini destekleyen, gönüllülük esasına dayalı Edinburgh Dükü Uluslararası Gençlik Ödülü – Türkiye (The Duke of Edinburgh’s International Award – DoEIA) programında gümüş ve bronz kategorisindeki etkinliklerinin son basamağı süpervizör Beden Eğitimi Öğretmeni Neriman ÖZCAN, Zeynep GÜLSEREN denetiminde Macera ve Keşif Bölümü’nü tamamladı.

30 Eylül  - 2 Ekim günü kamp öncesinde “Temel Eğitim” dersi alan bronz kategorisindeki öğrencilerimiz;  kampta neler yapacaklarını, kamp çantalarını nasıl hazırlayacaklarını, çadırlarını nasıl kuracaklarını, harita ve pusulayı nasıl kullanacaklarını okulda yapılan deneme kampı eğitimlerinde öğrendiler.

Beceri geliştirme, fiziksel hareketlilik ve sosyal sorumluluk aktivitelerini tamamlayan, öğrenciler süpervizör Beden Eğitimi Öğretmeni Neriman ÖZCAN, Zeynep GÜLSEREN ile 30 Eylül  - 2 Ekim tarihlerinde Eskişehir Yenisofça Mevkii’nde 2 gün 1 gecelik kamp programında 14 km yürüyerek Macera ve Keşif Bölümü’nün bronz kategorisini başarıyla tamamladılar.

Programı başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz, 2016 - 2017 öğretim yılının ilk döneminde DoEIA Dernek yetkilileri tarafından yapılacak olan ödül töreninde bronz kategorisindeki ödüllerini alacaklardır.

Okulumuza kayıt hakkı kazanan öğrencilerin iş ve işlemleri

2016 LYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI

Okulumuz son sınıf öğrencilerinin üniversiteye giriş sınavında gösterdikleri başarının tablosu ektedir. Bize bu gururu yaşatan öğrencilerimizi tebrik eder,yüksek öğrenim hayatlarında başarılar dileriz.

Mrt

Özyeğin Üniversitesi´nde düzenlenen ÖZÜCUP´da 9/E sınıfı öğrencimiz Alican İpek yarı finale yükselip 4. olmuştur. Tebrik ederiz.

Mrt

AYDIN ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ SHADOW PROGRAMI

MESLEKTAŞIM OLUR MUSUN?

12.03.2016

Özel Uğur Okullarının düzenlemiş olduğu satranç turnuvasına katıldık.