Okul servislerimizin denetimi yapıldı.

Mrt

Okulumuzda bu sene Harezmi Eğitim Modeli yürütülmektedir. 10. ve 11. sınıf öğrencilerimizle ve kimya, bilişim, coğrafya öğretmenlerinin katılımıyla geliştirilen projemizle öğrencilerimize değişik bir ders işleme yöntemini deneyimleme fırsatı veriyoruz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı’nın yazısı doğrultusunda; Eğitimde FATİH Projesi, EBA ve Eğitimde FATİH Projesi Eğitim Teknolojileri Zirvesi sosyal medya hesap bilgilerini tabloda paylaşılmıştır. Tüm veli ve öğrencilerimize duyurulur.

TÜBİTAK-Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığınca lise öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve mevcut bilimsel çalışmalarının gelişimine katkı sağlamak amacıyla Biyoloji, Coğrafya, Değerler Eğitimi, Fizik, Kimya, Kodlama, Matematik, Psikoloji, Sosyoloji, Tarih, Teknolojik Tasarım, Türk Dili ve Edebiyatı alanlarında LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI düzenlenecektir.

Ağu

2017 - 2018 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci Kayıt İşlemleri

Okulumuz rehber öğretmeni Ayşe KAYA´ nın organize ettiği gezide "SELAHADDİN KORKMAZ ÖZEL EĞİTİM İŞ UYGULAMA MERKEZİ (OKULU)" öğrencileri ve öğretmenlerinin hazırladığı projeleri inceleme şansımız oldu.

Ock

İstanbul Valiliği, 2017de Yükseköğretime Geçiş Sınavına girecek öğrenciler için mevcut soğuk damgalı nüfus cüzdanları ve geçici kimlik belgelerinin, yeni kimlik kartları teslim alınıncaya kadar geçerli olduğunu duyurdu.

MEVCUT KİMLİKLER GEÇERLİ

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, bu yıl YGS´ye girecek öğrencilerin, mevcut kimlik kartları ile geçici kimlik belgelerinin geçerli olmayacağı iddiası üzerine son günlerde yoğun şekilde İlçe Nüfus Müdürlüklerine yeni kimlik kartı başvurusunda bulunulduğunun tespit edildiği belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bu kapsamda nüfus cüzdanının kaybolmuş, tahrifata uğramış ve kullanılamaz duruma gelmiş olması halleri dışında, mevcut soğuk damgalı nüfus cüzdanları ve geçici kimlik belgeleri, yeni kimlik kartları teslim alınıncaya kadar geçerlidir. Ayrıca İçişleri Bakanlığının 09.01.2017 tarih ve 4750 sayılı yazıları ile uygulamanın bu doğrultuda yapılması, ÖSYM ve Milli Eğitim Bakanlığına bildirilmiştir."

Coğrafya Öğretmenimiz Çiğdem Banu AÇIKYILDIZ ve öğrencileri tarafından hazırlanan "Dünya Bitki Örtüsü" adlı panolar orta salonda sergilenmiştir.

Destekleme ve yetiştirme kursları 08/10/2016 Cumartesi günü başlayacaktır.Program ektedir.

Ağu

2016-2017 Eğitim Öğretim yılında okulumuz öğrencilerini taşıyacak servislerin belirlenmesi ve sözleşme imzalanması için ihale komisyonu kurulacaktır. Öğrencileri servisle taşınan velilerimizden (12.Sınıflar hariç), komisyonda görev almak isteyenlerin 01/09/2016 tarihine kadar 0212 259 19 65 nolu telefon ile okul idaresi veya okul aile birliğine isimlerini bildirmeleri önemle duyurulur.

Okulumuza kayıt hakkı kazanan öğrencilerin iş ve işlemleri