İSTANBUL / BEŞİKTAŞ - Atatürk Anadolu Lisesi

Hazırlık Sınıfı Öğrencilerimizin Kesin Kayıtları Hk.

BEŞİKTAŞ ATATÜRK ANADOLU LİSESİ

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

KAYIT İŞLEMLERİ

OKULUMUZA KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZİN YAPACAKLARI İŞ-İŞLEMLER VE GEREKLİ BİLGİLENDİRMELER

Okulumuza kaydolmaya hak kazanan öğrencilerimizin kayıtları 23-27 Ağustos tarihlerinde 10:00-16:00 saatleri arasında 2021 yılı ortaöğretime yerleştirme sistemi tercih ve yerleştirme  e-kılavuzu ve diğer ilgili mevzuata göre aşağıda belirtilen açıklamalar doğrultusunda yapılacaktır. Pandemiden dolayı kayıtlarımızı titizlikle yürütmek istiyoruz. Kayıtları randevu sistemine göre yapmayı planlıyoruz. Randevu harici gelenler için işlem yapılmayacaktır. Randevu tarihini kaçıran öğrencilerin kayıtları 31/08/2021 Salı günü yapılacaktır.

Randevu takvimi için aşağıdaki linke tıklayınız.

meb_iys_dosyalar/34/03/158838/dosyalar/2021_08/22111109_KAYIT_LYSTESY.pdf

Öğrencilerimiz, velileri ile kayıt yaptırmaya geleceklerdir. Veli; anne, baba veya yasal vasidir. Kardeşler veya akrabalar veli olmayıp kayıt esnasında kayıt evrakı dolduramaz. Öğrencilerin bütün iş ve işlemleri velileri tarafından takip edilir.

GEREKLİ BELGELER

1- 2 adet vesikalık fotoğraf

2- Öğrencinin, annesinin ve babasının TC Kimlik No yazılı nüfus cüzdanı fotokopileri

3- Öğrencinin ve velisinin ikametgâh belgesi (e-devletten alınabilir)

4- Öğrenci-Veli-Okul Sözleşmesi (Okulumuzdan temin edilecektir.)

5- Seçmeli ders seçim formu (Okulumuzdan temin edilecektir.)

6- Okul Kayıt Formu  (Okulumuzdan temin edilecektir.)

OKULUMUZ İÇİN TALEP ETTİĞİMİZ MALZEMELER

1- 4 top A4 fotokopi kâğıdı

2- 100'lük şeffaf poşet dosya

3- 6 Adet Tahta Kalemi (Siyah-Mavi-Kırmızı Renkli)

4- 4 Adet Pilot Kalem (Siyah ve Mavi ve Kırmızı Renkli)

5- 50 TL'lik Posta Pulu

NOT

1- Ücretsiz Ders Kitapları okulun başladığı gün öğrencilere teslim edilecektir.

2- Diğer ders araçları bilahare okulun açıldığı hafta ilan edilecektir.

3- Okulumuzda okul forması zorunluluğu vardır. Kayıt işlemleri için gelindiğinde okul kıyafetleri Okul Aile Birliğimiz aracılığıyla velilerimiz tarafından temin edilecektir.

4-Servis kullanmak isteyenler sözleşmeli servis taşıma yetkilisi ile görüşerek servis kaydını yaptırabilir. Servis ücreti valilikçe belirlenmektedir.

Servis Sorumlusu Fatih AKMAN: 0(539) 761 58 26

Yayın: 22.08.2021 - Güncelleme: 22.08.2021 11:13 - Görüntülenme: 1973