Ağu

Okul kütüphanemizde 13646 kitap, dergi , ansiklopedi vb materyal bulunmaktadır.

Ara

Hazırlık Sınıfı Öğrencilerimizle Beşiktaş Resim Müzesi ve Galataport Ara Güler sergisine gezi düzenledik

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Cumhuriyetimizin kurucusu, Başkomutan , Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü , vefatının 83. yılında rahmet ve özlemle anıyoruz

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Nesrin KAKIRMAN okulumuzu ziyaret etti.

Ağu

Ulusumuzun milli mücadele sürecindeki en büyük adımı; Büyük Taarruz Zaferinin yıldönümünde, Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutluyoruz.

Tem

Rehber öğretmenimiz Ayşe KAYA'nın muhterem babası vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Ağu

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında 9. Sınıf Olarak Okulumuza Başlayacak Olan Sevgili Öğrencilerimiz,

Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesine hoş geldiniz. Okulumuzda bu sene itibariyle İngilizce Hazırlık Sınıfı açılacaktır.

Bizler ümit ediyoruz ki ülkemizi ve dünyamızı etkisi altına alan bu pandemi süreci elbet sona erecek ve okulumuz sizlerle şenlenecek. Sizleri aramızda görmek bizi çok mutlu edecektir.

Okulumuz, İstanbul'umuzun güçlü Anadolu Lisesi geleneğine sahip sayılı okullarındandır. Güçlü öğretim kadrosu ile geleceğinizi belirleyecek olan başarı yolunun taşlarını hep birlikte döşeyeceğiz. Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesinde geçireceğiniz Hazırlık Sınıfı + 4 yıl boyunca çok yönlü bireyler olarak yetişmeniz için azami çaba göstereceğiz. 5 yıllık eğitiminiz tamamlandığında vizyoner ve entelektüel bireyler olarak okulumuzdan mezun olacaksınız. İyi bir üniversitenin yolu iyi bir lise eğitiminden geçer.

Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi ailesi olarak bu duygu ve düşüncelerle sizleri selamlıyor, yeni eğitim öğretim yılının hepimiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Sağlıcakla kalınız...

Tem

Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2021 yılı LGS tercihleri iiçin rehberlik hizmetleri sunmak üzere proje okullarımızın müdürlerini veli ve öğrencilerle buluşturuyor. 05 Temmuz 2021 saat 14.30'da @besiktasmilliegitim/youtube hesabı üzerinden gerçekleşecek canlı yayına  okulumuza kayıt olmayı düşünen tüm öğrenci ve velilerimizi bekliyoruz.