"100. Yılın Yıldızları" temalı 2023 TÜRKİYE YILDIZLAR SATRANÇ TURNUVASINDA  17 yaş  kategorisinde TÜRKİYE 3.sü olan milli takım oyuncusu okulumuz 11. sınıf öğrencisi Umut TEMİZER'i başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Atatürk'ü Saygı ve Özlemle Anıyoruz

Ağu

Okul kütüphanemizde 13646 kitap, dergi , ansiklopedi vb materyal bulunmaktadır.

Ara

Hazırlık Sınıfı Öğrencilerimizle Beşiktaş Resim Müzesi ve Galataport Ara Güler sergisine gezi düzenledik

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, Başkomutan , Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü , vefatının 83. yılında rahmet ve özlemle anıyoruz

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Nesrin KAKIRMAN okulumuzu ziyaret etti.

Ağu

Ulusumuzun milli mücadele sürecindeki en büyük adımı; Büyük Taarruz Zaferinin yıldönümünde, Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutluyoruz.