May

Tüm öğrenci ve velilerimiz davetlidir.

Tem

Okulumuza 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında kayıt olacak öğrencilerimiz için hazırladığımız tanıtım kitapçığı ektedir. Sevgili yavrularımıza şimdiden yuvanıza hoş geldiniz diyoruz.

Tem

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun...

DUYURU

Milli eğitim bakanlığının 05.06.2020 tarihli yılsonu işlemleri konulu yazısı gereği 2019-2020 eğitim-öğretim yılının ikinci dönemi için karne düzenlenmeyecek ancak teşekkür, takdir, onur ve üstün başarı belgeleri düzenlenecektir.Belgeler 23.06.2020 tarihinden itibaren okuldan alınabilir.

Okulumuzda 9. sınıflar için düzenlenen rozet takma videosu.

Değerli Arkadaşlarım ve Sevgili Öğrenciler,

Bu yıla ait, Ekim ayından beri sürdürdüğümüz e-Twinning projelerini tamamlamış bulunuyoruz.

Kuruculuğunu ve yönetimini üstlendiğim "Aromatic Herbs of Mediterranean Countries" adlı projede İtalya, Ukrayna, Yunanistan'dan ortaklarımızla ve Türkiye'den 2 ayrı okulun daha katılımıyla çalıştık. Öğrencilerimin projeye katkıları muhteşem oldu. Onlarla gurur duyuyorum..

Projemiz için bir newsletter, blog ve web sitesi oluşturduk. Bizi aşağıda vermiş olduğum linklerden izleyebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Fatma Boztepe

Proje Koordinatörü

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni

Değerli Arkadaşlarım ve Sevgili Öğrenciler,

Ekim ayında başladığımız ve içinde bulunduğumuz sürecin çeşitli sıkıntı ve zorluklarına rağmen sürdürdüğümüz e-Twinning projelerini tamamlamış bulunuyoruz.

Kuruculuğunu ve yönetimini üstlendiğim "Kiss The Frog" adlı projede Fransa, Ürdün, Macaristan, Gürcistan ve  Romanya'dan ortaklarımızla ve Türkiye'den 2 ayrı okulun daha katılımıyla çalıştık. Özellikle belirtmek isterim; okulumuzun öğrencilerinin projedeki öncü ve destekleyici  tutumu ve çalışkanlığı hayranlık verici oldu. Hepsini yürekten kutluyorum.

Projemiz için bir web sitesi ve blog oluşturduk.

Değerli Arkadaşlarım ve Sevgili Öğrenciler,

Fransa, Ürdün, Macaristan, Gürcistan ve Romanya'dan okulların yanı sıra Türkiye'den 2 okulun daha katıldığı  "Kiss The Frog" adlı e-Twinning projemizde öğrenciler ortaklaşa çalışarak radyo tiyatrosu oluşturdular. Sizlerle paylaşmak istiyoruz. İlginize teşekkür ediyorum.

May

Okulumuz müzik öğretmenlerinin ve öğrencilerinin evlerinden söyledikleri gençlik marşı ile 19 Mayıs coşkusunu içimizde hissediyoruz.

May

Okulumuz beden eğitimi zümresinin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama videosu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

Mrt

Merhabalar; okulumuzun değerli matematik öğretmenlerinden Cezmi Bey'in biricik anneleri vefat etmiş olup defin işlemi cuma günü gerçekleşmiştir. Merhumeye Allah'tan rahmet öğretmenimize başsağlığı diliyorum.

Şeref Koç

Okul Müdürü

Mrt

Öğrencilerimizin evde bulundukları sürede derslerini takip etmeleri gereken kanalların frekans listesi ekteki dosyadadır.

Mrt

Öğrencilerimizin Corona Virüs sebebiyle evde bulundukları sürede katılmaları gereken derslerin programı ekteki lisetededir. #tatildeğiluzaktaneğitim

Mrt

Ortak derslerin sınav takvimi duyurular bölümüne eklenmiştir.