2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 1. Ortak Sınav Programı ilan edilmiştir.

19/09/2022 tarihinden itibaren geçerli ders programı için tıklayınız

Hazırlık Sınıfı Seviye Belirleme Sınavı

06/09/2022 Salı günü yapılacaktır.

Sınava girecek öğrencilerimizin ekte belirtilen sınav saatlerinde okula gelerek sınava katılması gerekmektedir. Tüm öğrenciler ilan edilen saatlerde sınava alınacaktır.

Tem

BAAL Ailesine Hoş Geldiniz.

2022 LGS sonuçlarına göre okulumuza yerleşen hazırlık sınıfı öğrencilerimiz, aramıza hoş geldiniz.  BAAL 1936'dan bu yana eğitim-öğretim faaliyetleri, sportif faaliyetler ve sosyal-kültürel faaliyetlerini başarı ile sürdürmektedir. Sizler, okulumuzun çeşitli alanlarda yakaladığı başarıyı yıllar boyu geliştirerek, Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi ile "DAİMA BIR ADIM ÖNDE" olacaksınız.

Tem

Mezuniyete hak kazanan öğrencilerimiz diplomalarını hafta içi 10:00-15:00 saatleri arasında okuldan alabilirler. Not: Diplomalar öğrencilerin kendisine, annesine yada babasına verilecektir.

Değerli Velilerimiz,

Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesinde ki her öğrencinin yabancı dil gelişimi; öğrenim görmeye başladıktan mezun oluncaya kadar beceri bazlı olarak okuduğunu anlama- yazma- konuşma- dinleme- kelime ve dil bilgisi titizlikle takip edilmektedir.

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında 13/06/2022 tarihinde uygulanacak UES Assessment sınavı ile öğrencilerimizin İngilizce dil seviyeleri ölçülecek. Dilbilgisi, kelime bilgisi ve tüm dil becerileri sınav sonunda alınacak raporlar ile detaylı olarak görülecektir.

Sayın veli;

24/04/2022 Pazar günü

Saat 10:00'da Hazırlık ve 12. Sınıflarımız için;

Saat 12:00'da 10 ve 11. Sınıflarımız için;

Tüm öğretmenlerimizin katılımıyla veli toplantısı yapılacaktır. Katılım hususunda özen gösterilmesi rica olunur.

Önemli not: Otopark sıkıntısı oluşmaması için velilerimizin toplantıya araç ile gelmemeleri, toplu taşıma kullanmaları rica olunur.