İSTANBUL / BEŞİKTAŞ - Atatürk Anadolu Lisesi

2122612073
Cihannuma Mahallesi Serencebey Yokuşu No57 İstanbul/Beşiktaş
Vizyon
Vizyon ideallerimizdir. Vizyon hayallerimizdir. Vizyon ne olmak istediğimizdir. Bundan yola çıkarak vizyonumuz; - Türk Milli Eğitimi’nin genel ve özel amaçları doğrultusunda, - Atatürk ilkelerini yaşam değeri olarak benimseyen, - Öğrenmenin değerini bilen ve öğrendiklerini sorgulayan, - Bilim ve teknolojiyi yaşamına dahil eden, - Toplumsal değerler ile evrensel değerleri bütünleştiren, - Yabancı dili, dünyadaki bilimsel ve teknolojik gelişmeleri izleyebilecek düzeyde öğrenen, öğrenciler yetiştiren bir kurum olmaktır. OUR VISION In accordance with the general and specific targets of Turkish national education: Is to be an institution which brings up individuals who have accepted Atatürk’s principles; open to their environment, world and themselves; capable of enlarging the education they receive in high school in higher education and life.
Misyon
Okulumuz BEŞİKTAŞ ATATÜRK ANADOLU LİSESİ ülkemizin her alandaki gelişmesine önderlik edecek öğrenciler yetiştiren bir ortaöğretim kurumudur. BİZ; Bilgili, becerili ve kendine güvenen, Bilgi toplumunun gereği akla dayalı değerlere sahip, Bilgi donanımı yüksek, Sorgulayan ve üretken, Önyargılardan uzak bakış açısına sahip, Değişime ve gelişime açık, Kendisi ve çevresiyle barışık, Yarınlara güvenle bakabilen, Lider ruhlu, örnek öğrenciler yetiştirmek için varız. OUR MISSION Our school, is a very important institution in which some lessons are conducted in English.The mission of our school is to bring up young people whose intellectual abilities are not limited by OSS (the Matriculation Exam for University); have developed higher reasoning skills; are adept at using technology; know how to access information; have a working knowledge of a second foreign language and sensitive to social events around them.
Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :Tekli
Doğal gaz,Kalorifer.
İngilizce,Almanca ve Fransızca
CİHANNÜMA MAH. SERENCEBEY YOKŞU NO:57 34353 Beşiktaş/İstanbul
OKULUMUZDA TAŞIMA YAPAN SERVİSLER BULUNMAKTADIR
BEŞİKTAŞ/İSTANBUL
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İSTANBUL İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE UZAKLIK 7,0 KM BEŞİKTAŞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE UZAKLIK 1 KM
Taban-Tavan Puan Bilgileri
2,07 Yüzdelik Dilim
Sportif Etkinlikler
OKULUMUZDA VOLEYBOL, FUTBOL, MASA TENİSİ KULÜP VE ETKİNLİKLERİ AKTİF OLARAK DÜZENLENMEKTEDİR
Bilimsel Etkinlikler
OKULUMUZDA BİLİŞİM VE ROBOTİK KULÜPLERİ FAAL OLARAK ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRMEKTEDİR
Proje Çalışmaları
OKULUMUZDA YURTİÇİ VE YURT DIŞI ÇEŞİTLİ PROJELERİ YÜRÜTÜLMEKTEDİR. ERASMUS, ETWİNNİNG...
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI ULUSAL AJANS ERASMUS PLUS OKUL ORTAKLIKLARI PROJELERİMİZ TRADITIONAL TALES ON STAGE VE CITY RINGS OLMAK ÜZERE İKİ TANEDİR.