Ara

Okulumuzda 12 Aralık Çarşamba günü 10. sınıf öğrencilerimize rozet takma töreni düzenlenmiştir. Törende 10. sınıf öğrencilerimiz rozetlerini okul müdürü, okul öğretmenleri, mezunlar derneği başkanı ve okul aile birliği üyelerinden almışlardır. Rozet törenleriyle eski bir geleneği tekrar canlandırmaktan gurur duyuyoruz.

"European cook book" etwinning Project

Arnavutluk, Portekiz, Yunanistan, Fransa, Hırvatistan´la birlikte çalışıyoruz.

Ara

"Oliver Twist", The novel and the film" adlı etwinning projesinde Fransa ve  İtalya ile çalışıyoruz.

"Think Critically, Spot Fakese-Twinning Project

İtalya, Yunanistan, Portekiz, Malta, Turkey, Ukrayna - Birlikte çalışıyoruz.

logomuz ve afişimiz.

Ara

Bizim için gelenek haline gelen, bu yıl 8-9Aralık tarihlerinde 2.si düzenlenen Kabataş Satranç Turnuvasına okulumuz Takım halinde katıldı .

Başhakem Hakan Özgür BAAL eski velimiz ve oğlu, eski öğrencimiz, Tibet Özgür Hakem olarak güzel bir tesadüfle turnuva salonunda bizi karşıladılar.

Ara

Okulumuz rozet takma töreni:

·        10. Sınıflar için 12 Aralık 2018,

·        9. Sınıflar için 19 Aralık 2018 tarihinde

Saat 15:30 ‘da Okul Çatı Konferans Salonunda düzenlenecektir.

Törenlere ait davetiyeler ekli dosyadadır.

Ara

Okul Müzik Öğretmenimiz Müge Barak Yıldırım´ın önderliğinde hazırlanan öğrencilerimiz, Nazlı Akyelli, Sıla Parlakol Sude Şen, Zehra Avcu, Bilge E. Çakır, İltan Bayer, Zeynep Lal Genç ve Selin Eskenazi arkadaşlarına seçkin parçalardan oluşan bir piyano resitali sundular.

Ara

Okulumuzda olağan hale getirilecek olan Sınıf veli Temsilcileri Toplantısı, Okul Mürüdümüz Şeref Koç başkanlığında yapıldı. Toplantıya sınıf veli temsilcilerinin yanı sıra sınıf rehber öğretmenleri ve okul aile birliği temsilcileri katıldı. Toplantıda genel değerlendirme yapıldı

A)KONU:ÇOCUK İHMAL VE İSTİSMARI

B)ÇOCUK İHMAL VE İSTİSMARININ HUKUKİ BOYUTLARI

KATILIMCILAR: 9.Sınıflar

TARİH:05.12.2018

SAAT:6 ders

1.KONUK:Uzman Klinik Psikolog/Psikoterapist Ecem NADİR

2.KONUK: Avukat Kağan ALTINTOP

Ara

Okulumuzun internet sitesinin kullanımına getirilen yeni düzenleme ile; DERS PROGRAMLARI, SINAV TAKVİMLERİ, VELİ GÖRÜŞME SAATLERİ, YEMEKHANE YEMEK LİSTESİ gibi haber konularının istendiğinde hemen ulaşılabilmesi için DUYURULAR bölümünden yayınlanmasına karar verilmiştir. Haberler bölümü daha çok sürekli güncellenen haberler için kullanılacaktır.

Ara

Okul Müzik Öğretmenimiz Müge Barak Yıldırım önderliğinde, Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi olarak gelenekselleştirmek istediğimiz piyano resitalimizin ilk gösterisi 7 Aralık 2018 Cuma günü okulumuz öğrencileri tarafından çalınacak piyano eserleriyle gerçekleştirilecektir.

Ara

2 Aralık 2018 tarihinde okulumuzda 23. Ulusal Felsefe Olimpiyatları gerçekleştirilmiştir.

Ara

Kıymetli Matematik Öğretmenimiz Figen Yağlı’nın babasını kaybettiği haberini üzüntüyle aldık. Merhuma rahmet, öğretmenimize başsağlığı dileriz.

Ara

30 Kasım Cuma günü okulumuzda yapılan ve bütün öğrencileri kapsayan deneme sınavlarının cevap anahtarları ekteki dosyadadır.

Okulumuz 23. Türkiye Liseler Arası felsefe Olimpiyatı´na ev sahipliği yapacaktır. 2 Aralık 2018 Pazar günü okulumuzda yapılacak etkinliklerde okulumuzuElif İmir ve Sude Alara Altundal temlis edeceklerdir.