Değerli Velilerimiz,

Daha önce yayınladığımız 1.dönem 2.yazılı sınav tarihleri gereğince sınavlarımız, 06/01/2022 Perşembe günü başlayacaktır. Yazılı sınavlar 3. ve 6. ders saatlerinde yapılacaktır.

Öğrencilerimiz sınavlara kendi sınıflarında gireceklerdir. (Covid-19 tedbirleri kapsamında kelebek sistemi uygulanmayacaktır)

10/D, 10/E, 11/G, 12/C, 12/G ve 12/H sınıflarımız 5 günlük izolasyon sürelerini, 10/01/2022 Pazartesi itibari ile tamamladıklarından dolayı bu sınıflardaki riskli olmayan öğrencilerimiz 10 Ocak Pazartesi itibariyle sınavlarına katılacaklardır. Pozitif olan öğrencilerimizin karantina süresi 14 gündür

06 – 07 Ocak 2022 tarihlerindeki sınavlara katılmayan öğrencilerimizin, telafi sınavları okul idaresi tarafından belirlenecek tarihlerde yapılacaktır.

Ara

05/12/2021 Pazar günü aşağıda belirtilen saatlerde VELİ TOPLANTISI yapılacaktır.

Salgın dolayısıyla toplantıya velilerimizin anne ya da baba tek kişi katılması; maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilmesi önemlidir.

Okul girişinde HES KODU sorgulaması yapılacaktır. Velilerimiz HES KODU KAREKODlarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir

Okul bahçesinde araç park sorunu yaşanmaması için velilerimizin mümkün mertebe toplu taşıma araçlarını kullanması, özel araçları ile gelen velilerimizin de okul dışındaki park alanlarını da değerlendirmesi yaşanabilecek sorunları en aza indirecektir.

Katılacak Sınıflar                            Toplantı Saati

Hazırlık Sınıfları                                 10:00-11:00

10 /A-B-C-D                                       11:00-12:00

10 / E-F-G-H                                      12:00-13:00

11 ve 12. Sınıflar                              13:00-14:00

Ara

Ekm

10-11 ve 12. Sınıf öğrencilerimizin 2021-2022 Eğitim Öğretim yılımda katılabileceği deneme sınavı takvimleri yayımlanmıştır

Eyl

Değerli öğrencilerimiz,sevgili veliler; 06.09.2021 tarihinden itibaren 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılına başlıyoruz. Pandemi nedeniyle, Bakanlığımızın talimatı gereğince okul bahçesine ve binasına veli alınmayacaktır. Velilerimize bu konuda şimdiden teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizin okula girdikleri andan itibaren maske-mesafe-hijyen konularına azami dikkat etmesi gerekmektedir. Tüm öğrencilerimizin okul formalarını giyerek okula gelmesini önemle hatırlatıyoruz. Yarından itibaren ücretsiz ders kitaplarının dağıtımı yapılacaktır. Bu sebeple öğrencilerimizin okula sırt çantası ile gelmesi rica olunur.

Eyl

Ağu

Hazırlık sınıfı öğrencilerimizin seviye belirleme sınavı 01/09/2021 Çarşamaba günü saat 14:00'de yapılacaktır. Sınava girecek öğrencilerin en geç 13:30'da okulda hazır bulunmaları önemle rica olunur.

Ağu

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı 8, 12 ve Mezun öğrenciler için Destekleme ve Yetiştirme Kursları öğrenci başvuruları 24-30 Ağustos 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Tem

2021 LGS sonuçlarına göre okulumuza yerleşen hazırlık sınıfı öğrencilerimiz, aramıza hoş geldiniz.  Sizler BAAL'ın , 1936'dan bu yana her alandaki kaliteli eğitim-öğretim faaliyetleri, sportif faaliyetler ve sosyal-kültürel faaliyetler başta olmak üzere çeşitli alanlarda yakaladığı başarıyı yıllar boyu geliştirerek, Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi ile "DAİMA BIR ADIM ÖNDE" olacaksınız.