Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için saygı duruşunda bulunduk.

Fransızca öğretmenimiz Adem BARLAS geçirdiği hastalık sonucu vefat etmiştir. Cenazesi 21.11.2023 Salı günü Aydın'da toprağa verilmiştir. Öğretmenimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı dileriz.

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Özlem CEYLAN Atölyesi Hazırlık ve 9. sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu "Çizgilerle Atatürk" temalı resim sergisi , Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Sedat IŞIK'ın teşrifiyle açıldı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında, büyük bir gurur ve coşku içindeyiz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde yazdığımız bu destanı kutlamaktan mutluluk duyuyoruz. İleriye, daha aydınlık yarınlara hep birlikte!

Şbt

"100. Yılın Yıldızları" temalı 2023 TÜRKİYE YILDIZLAR SATRANÇ TURNUVASINDA  17 yaş  kategorisinde TÜRKİYE 3.sü olan milli takım oyuncusu okulumuz 11. sınıf öğrencisi Umut TEMİZER'i başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Atatürk'ü Saygı ve Özlemle Anıyoruz