Mrt

Liselerde Bilim Uygulamaları Programı kapsamında  Şubat ayında 9,10,Hazırlık ve Havacılık Kulübü öğrencilerimizle etkinlikler gerçekleştirdik.

Sürdürdüğümüz programda Yenilenebilir Enerji Teknolojileri konusu ile ilgili sunumlarımızı hazırlık sınıflarımıza  yaptık ve panomuzu hazırladık.

Okulumuzda Boğaziçi Üniversitesinden  Dr. Bora Akgün’den  ‘’CERN ,bilim ve teknolojinin hızlandırıcısı ’’ semineri dinledik. Destekleri için mezunumuza çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Profesör Dr. İlber ORTAYLI okulumuzda öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle buluştu. Hatıralarda yer edecek güzel ve anlamlı bir gün oldu. Hocamıza geldiği ve bilgisini, görgüsünü, entelektüel birikimini ince mizah yeteneğiyle birlikte bizlerle paylaştığı için çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzun “ATATÜRK” adını alışının 71. yıl dönümü 4 Mart etkinlikleri kapsamında NETAŞ TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. İCRA KURULU BAŞKANI (CEO) SAYIN SİNAN DUMLU-NETAŞ “BİR BİLGİSAYAR MÜHENDİSİNİN 35 İŞ YILI” nı konuşmak üzere öğrencilerimiz ile buluşturduk. Tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştığı için kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzun “ATATÜRK” adını alışının 71. yıl dönümü 4 Mart etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizi  2000 MEZUNUMUZ BOĞAZİÇ ÜNİVERSİTESİ FİZİK BÖLÜMÜNDE ÖĞRETİM GÖREVLİSİ OLAN SAYIN DR. BORA AKGÜN’Ü “CERN  BİLİM ve TEKNOLOJİNİN  HIZLANDIRICISI” konusunu konuşmak üzere öğrencilerimizle buluşturduk. Bu güzel söyleşi için kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzun “ATATÜRK” adını alışının 71. yıl dönümü 4 Mart etkinlikleri kapsamında AVUKAT / YAZAR SAYIN MEHMET FIRAT PÜRSELİM HOCAMIZI “KUMSALDA” KİTABI ÜZERİNDEN “KORKU”  ÖYKÜLERİNİ konuşmak üzere öğrencilerimizle buluşturduk. Bu güzel söyleşi için kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzun “ATATÜRK” adını alışının 71. yıl dönümü 4 Mart etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizi  hem içimizden biri olan hem de aynı zamanda yazar olan “ SAYIN AYLİN YILMAZER ÖĞRETMENİMİZİ   “EDEBİYAT SÖYLEŞİLERİ” kapsamında  öğrencilerimizle buluşturduk. Bu güzel anlar için kendisine çok teşekkür ediyoruz.

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için saygı duruşunda bulunduk.

Kas

Fransızca öğretmenimiz Adem BARLAS geçirdiği hastalık sonucu vefat etmiştir. Cenazesi 21.11.2023 Salı günü Aydın'da toprağa verilmiştir. Öğretmenimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı dileriz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Özlem CEYLAN Atölyesi Hazırlık ve 9. sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu "Çizgilerle Atatürk" temalı resim sergisi , Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Sedat IŞIK'ın teşrifiyle açıldı.

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında, büyük bir gurur ve coşku içindeyiz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde yazdığımız bu destanı kutlamaktan mutluluk duyuyoruz. İleriye, daha aydınlık yarınlara hep birlikte!

Ekm